SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

"Tottenham, Liverpool ve Arsenal beni istiyor"

Fransa genç milli takımlarında oynadığı oyunla adından söz ettiren ama sonraki yıllarda beklenen patlamayı yapamayan Abdoulaye Doucoure, bu sezon potansiyelini göstermeye başladı. Yıldız isim, Tottenham, Liverpool ve Arsenal'in kendisini istediği yönündeki soruya, ''Evet, bu kulüplerin benimle ilgilendikleri doğru" cevabını verdi.

Watford formasıyla çıktığı 22 maçta 7 gol kaydeden ve orta sahadaki iki yönlü oyunuyla fark yaratan 25 yaşındaki futbolcu, Fransa'da konuk olduğu bir televizyon programında Premier League devlerinin kendisini istediğini doğruladı.

Tottenham, Liverpool ve Arsenal'in kendisini istediği yönündeki soruya, ''Evet, bu kulüplerin benimle ilgilendikleri doğru. Ancak şu anda Watford'a odaklandım ve tek hedefim takımımla ligi en iyi durumda bitirmek'' yanıtını veren Fransız orta saha, 2018 Dünya Kupası'nda oynamak için hala umudunu koruduğunu sözlerine ekledi.

Watford'daki çıkışıyla göz dolduran Doucoure, 2016 yazında Rennes'den 10 milyon Euro'luk bonservis bedeliyle transfer edilerek Ada'nın yolunu tutmuştu. (BeIN SPORTS)

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler