SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Zlatan'dan sakatlık itirafı!

Sahalara geri dönen Manchester United'ın yıldız ismi Zlatan Ibrahimovic, bilinenden daha ağır bir sakatlığının olduğunu ve formasına kavuştuğu için mutlu olduğunu ifade etti.

Geçen sezon Avrupa Ligi maçında sakatlanan ve aylar sonra Newcastle United maçıyla sahalara geri dönen Zlatan Ibrahimovic önemli açıklamalarda bulundu.

Sakatlık dönemiyle ilgili konuşan İsveçli yıldız, ''Eğer insanlar sakatlığımın gerçek boyutunu bilselerdi şu an futbol oynayabildiğim için şok olurlardı'' dedi.

Tedavi sürecini anlatan yıldız futbolcu, ''Acele etmedim ve kurallar neyse ona uydum. Altı buçuk ay boyunca iyileştim ve çalıştım. Çevremdeki insanlar biliyorlar. Günde 5-6 saat çalışıyordum. Sağlığıma kavuşmamdaki tek sırrım bu'' diye konuştu.

Manchester United ile bir yıllık anlaşma yapan ve sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 36 yaşındaki Ibrahimovic, geleceğiyle ilgili olarak şu ifadeleri kullandı.

''5-10 yıllık sözleşmeler yapmıyorum. Futbol oynamayı seviyorum ve bunu yapabildiğim için mutluyum. Gelecek ne getirir bilemiyorum ama nereye gidebileceğimi seçebilecek yaştayım''

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler