SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

4534 gün sonra bir ilk! Chelsea-Arsenal maçında gol sesi çıkmadı

Premier League'in 5. haftasındaki Londra derbisinde Chelsea ile Arsenal 0-0 berabere kaldı. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşmada iki ekip de yakaladıkları fırsatları değerlendiremedi. Chelsea'de 87. David Luiz rakibine yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu sonucun ardından Chelsea Premier League'de puanını 10'a çıkarırken, Arsenal'in puanı 7 oldu.

Premier League'in 5. haftasındaki Londra derbisinde Chelsea ile Arsenal karşı karşıya geldi. Stamford Bridge oynanan karşılaşmada Chelsea ile Arsenal 0-0 berabere kaldı.

Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada daha üstün oynayan taraf ev sahibi Chelsea olurken, iki ekip de yakaladıkları fırsatları gole çeviremedi.

Chelsea'de 87. David Luiz rakibine yaptığı sert müdahale sonrası kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından Chelsea Premier League'de puanını 10'a çıkarırken, Arsenal'in puanı 7 oldu.

4534 GÜN SONRA İLK

Chelsea 29 Ekim 2011'den bu yana sahasında Arsenal'e karşı yenilmezliğini sürdürdü. Aynı zamanda Stamford Bridge'de 4534 gün sonra 2 ekip golsüz berabere kaldı.

Chelsea ligde bir sonraki maçında deplasmanda Stoke City ile karşı karşıya gelecek. Arsenal ise taraftarı önünde West Bromwich Albion'u konuk edecek.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler