SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Jese Rodriguez'den hasta oğluna duygusal mesaj

Transfer döneminde PSG'den Premier Lig ekibi Stoke City'ye imza atan İspanyol futbolcu Jese Rodriguez, sosyal medya hesabından prematüre doğan bebeği için duygusal bir mesaj paylaştı. Oldukça zor günler geçiren Jese Rodriguez, 'Her şey yoluna girecek ve hep yanında olacağım' ifadelerini kullandı.

PSG'den Stoke City'ye transfer olan İspanyol golcü Jese Rodriguez'in 26 Haziran'da prematüre doğumla bir oğlu dünyaya gelmişti. Oğlunun tedavisi için İngiltere ve İspanya arasında sürekli yolculuk yapan futbolcu oldukça zor günler yaşıyor.

İngiltere'de olduğu zamanlarda sosyal medya aracılığıyla oğlundan haber alan Jese, Prematüre doğan oğlu Nyan'ın ameliyat olacağı günü bekliyor. Ancak Nyan'ın vücudu yeterince gelişmediği için ameliyat olacağı güne kadar hastanede kontrol altında tutulması gerekiyor.

Instagram hesabından çocuğuyla bir araya geldiği bir fotoğrafı paylaşan Jese, adeta içini döktü. İspanyol yıldızın bu paylaşımına destek mesajları yağdı.

İşte Jese'nin oğlu Nyan için yazdığı o duygusal mesaj;

"Dünya senin iyi olmadığını düşünüyorsa bu yalan. Sen başıma gelen en güzel şeysin. Bana hep mutluluk vereceksin. Her gün senden, gücünden, arzundan, küçücük bedeninle acı çekmene rağmen vazgeçmemenden küçük adımlarla ilerleyişinden bir şeyler öğreniyorum. Teşekkürler oğlum. Artık daha fazla çalışacağım, daha çok gol atacağım, çocuğunu gülümserken görmek isteyen bir babanın yapabileceği her şeyi yapacağım. Bunu benim savaşçım için yapacağım. Her şey yoluna girecek. Hep yanında olacağım"

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler