SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Levent Nazifoğlu Divan Kurulu'nda yöneticilerle kavga etti

Olağanüstü bir şekilde toplanan Galatasaray Divan Kurulu'nda büyük tartışma yaşandı. Kürsüye gelerek konuşma yapan Levent Nazifoğlu, sarf ettiği sözler nedeniyle Mehmet Helvacı ve Alper Narman ile tartıştı. Divan Kurulu heyeti toplantıya ara verdikten sonra yeniden başlattı.

Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Levent Nazifoğlu, Olağanüstü Divan Kurulu toplantısında konuştu. Bu sırada gergin anlar yaşandı.

"SİZİN GİBİLERE ARTIK YER YOK"

Kürsüye geldiği ilk anda kendinden önceki konuşmacı kongre üyesi Mehmet Helvacı'ya tepki gösteren Levent Nazifoğlu, "Mehmet Helvacı'nın kontratları ile de uğraşıyoruz. Ayıp falan değil, sizin yaptıklarınız ayıp. Herkes kendi işi ile ilgilensin. Her zaman ki gibi başka yerlere konuyu çekiyorsunuz. Sizin gibilere artık yer yok. Siz olmayacaksınız ama ben olacağım burada" dedi.

"BAŞKAN, ALP YALMAN'I KANDIRDI"

Transfer maliyetlerini ve takımdan gönderilecek isimlere ödenecek rakamları açıklayan Levent Nazifoğlu "Galatasaray bu sene 34 milyon euro değil 99 milyon euro ödeyecek. Kimse kimseyi kandırmasın. Hesaplar ortada. peki ben bunları neden anlatıyorum? Alp Yalman ve bana başkan 'Galatasaray'a geleceksiniz, her yere haciz geliyor beni rahat ettireceksiniz' dedi, kandırdı. Alp ağabeyi kandırdı, beni kandıramadı" ifadelerini kullandı.

OLAĞANÜSTÜ DİVAN KURULU'NDA KAVGA

Levent Nazifoğlu'nun konuşmasına devam ettiği sırada oldukça gergin anlar yaşandı ve toplantıya 10 dakika ara verildi. Aranın ardından toplantıya devam edildi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler