SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Başakşehir - Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Club Brugge ile yapacağı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçına hazırlanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezonu ikinci sırada bitiren ve kadrosunu yeni transferler ile güçlendiren Medipol Başakşehir, Club Brugge maçlarında yer alacak kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Peki Başakşehir Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Başakşehir, Club Brugge maçı kadrosu hazır. Süper Ligi geçen sezonunda Beşiktaş ile şampiyonluk için çekişen ve 2. sırada bitiren Medipol Başakşehir, kadrosunu yaptığı birçok flaş transferlerle güçlendirdi. Bu sene yıldızı parlayan Cengiz Ünder, Başakşehir'den Roma'ya 15 miyon Euro bonservis karşılığında transfer oldu. Başakşehir, Club Brugge maçı kadrosunu UEFA'ya bildirdi. Peki Başakşehir Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

BAŞAKŞEHİR - CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir, Süper Lig'i ikinci sırada bitirmesinden dolayı oynayacağı Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Club Brugge ile eşleşti. UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda rakibimiz Belçika temsilcisi Club Brugge oldu. İlk maçımızı 26 Temmuz’da deplasmanda, rövanş mücadelesini ise 1 veya 2 Ağustos’ta 3. İstanbul Fatih Terim Stadyumu’nda oynayacak.

Turuncu-lacivertli kulüpten yapılan açıklamaya göre, Çarşamba günü Belçika'nın Bruges kentindeki Jan Breydel Stadı'nda TSİ 22.00'de oynanacak Club Brugge-Medipol Başakşehir müsabakasında Mazzoleni düdük çalacak. Başakşehir Club Brugge maçı aspor kanalında naklen yayınlanacak.

İŞTE MEDİPOL BAŞAKŞEHİR'İN AVRUPA KADROSU

UEFA'nın resmi internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Teknik Direktör Abdullah Avcı listeye takımla çalışmalara yeni başlayan Egemen Korkmaz'ın yanı sıra Hakan Özmert ile sakatlıkları bulunan Mehmet Batdal ve Aurelien Chedjou'yu dahil etmedi.

Sakatlığı bulunan Chedjou'nun dışındaki yeni transferler Kerim Frei, Manuel da Costa, Gökhan İnler, Mevlüt Erdinç, Gael Clichy, Tunay Torun ve Eljero Elia 25 kişilik listeye yazıldı.

Medipol Başakşehir'in Club Brugge maçları için UEFA'ya gönderdiği listede şu isimler bulunuyor:

Kaleci: Volkan Babacan, Faruk Çakır, Ufuk Ceylan

Defans: Clichy, Alexandru Epureanu, Da Costa, Uğur Uçar, Alparslan Erdem, Junior Caiçara

Orta saha: Joseph Attamah, Emre Belözoğlu, Edin Visca, Mossoro, Elia, İrfan Kahveci, Mahmut Tekdemir, Tunay Torun, Kerim Frei, Okan Saraçoğlu, Oktay Bala, Gökhan İnler

Forvet: Emmanuel Adebayor, Stefano Napoleoni, Mevlüt Erdinç, Sokol Cikalleshi

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler