SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Lucescu eşiyle sokak ortasında kavga etti

Türkiye A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu, Rumen basınında gündem oldu.. Mircea Lucescu'nun eşiyle park yüzünden tartıştığı iddia edildi. Lucescu'nun eşiyle yaşadığı tartışma kameralara yansıdı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu geldiği günden bu yana basında en çok konuşulan isimlerden biri Rumen teknik adam bu kez ülke basınında gündem oldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu tatil için ülkesi Romanya'ya gitti. Burada eşiyle birlikte vakit geçiren Lucescu'nun park krizinden dolayı sinirlenmesi kameralara yansıdı. Rumen basınındaki habere göre; Mircea Lucescu tatil için gittiği Romanya'da eşiyle birlikte gezerken aralarında tartışma yaşandı. Eşinin şaşkın jest ve mimikleri kameralara yansırken, Lucescu'nun ise son derece sinirli olduğu gözlemlendi. Habere göre park krizi nedeniyle Lucescu'nun son derece sinirlendiği ve bu sebeple sokak ortasında eşiyle tartıştığı kaydedildi.

SUMUDİCA'YA ÖVGÜ

Süper Lig'de bu sezon 15 hafta itibariyle başarılı bir grafik sergileyen ve son olarak 10 kişi kalmasına rağmen Beşiktaş'tan puan alan Kayserispor'un teknik direktörü Sumudica hakkında Milli Takım Teknik Direktörü Lucescu konuştu.

Romanya basınına açıklamalarda bulunan Lucescu, "Sumudica harika bir teknik adam. Türkiye'de küçük bir takımla muhteşem işler yapıyor. Lige Galatasaray yenilgisiyle başlayınca, skor da farklı olunca onunla konuştum ve işinin zor olduğunu söyledim. Ancak kendisi bu süreçte isabetli kararlar verdi." ifadelerini kullandı.

(Futbol Arena)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler