SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Türkiye 2 - 3 Arnavutluk

Türkiye, hazırlık karşılaşmasında Antalya'da ağırladığı Arnavutluk'a 3-2 yenildi. Geçtiğimiz Perşembe günü Romanya'ya 2-0 yenilen Milliler, bu kez de 50 dakika 10 kişi oynayan rakibine boyun eğerek hayal kırıklığı yarattı.

Dünya Kupası'na gidemeyen ve gözünü EURO 2020'ye diken A Milli Takımımız, hazırlık maçında Antalya'da Arnavutluk'u ağırladı. Maça çok hızlı başlayan Ay-Yıldızlılar, 21'de Kenan Karaman ve 22. dakikalarda Cenk Tosun ile net fırsatlardan yararlanamadı.

Konuk Arnavutluk, 24. dakikada ilk tehlikeli atağında Sadiku'nun golüyle 1-0 öne geçti. 39'da yine sahneye çıkan Sadiku bu kez kafayla topu ağlara gönderdi ve skor 2-0 oldu. Dakikalar 41'i gösterdiğinde Memushaj kırmızı kart görerek Arnavutluk'u 10 kişi bıraktı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci devrede toparlanan A Milli Takımımız, 47. dakikada Cengiz Ünder'in golüyle durumu 2-1'e getirdi. Ancak 10 kişilik Arnavutluk, savunmamızın büyük hatası sonrası 56'da Grezda ile farkı yeniden ikiye çıkardı: 1-3.

Pes etmeyen Ay-Yıldızlılarımız, 60'ta oyuna giren Emre Akbaba'nın aynı dakikadaki golüyle skoru 3-2 yaptı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmadı ve Milliler, Romanya'dan sonra Arnavutluk ile oynadığı hazırlık maçından da mağlubiyetle ayrıldı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler