SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Yaşar Aşçıoğlu: 'Arda Turan Yıldırım Demirören'in misafiriyle yumruklaştı'

Türkiye Futbol Federasyonu yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden ve Yıldırım Demirören'i topa tutan Yaşar Aşçıoğlu, zehir zemberek açıklamalarda bulundu, Arda Turan'la ilgili duyulmamış görülmemiş bir olay daha açıkladı.

Türk futbolunda Arda Turan'ın skandalları bitmek bilmiyor. Milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'yi yumruklayan ve sonrasında milli takımı bıraktığını açıklayan Arda Turan'la ilgili olarak Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Yaşar Aşçıoğlu bomba gibi bir iddia ortaya attı.

Yaşar Aşçıoğlu, Arda Turan'ın Katar kampında Yıldırım Demirören'in misafiriyle yumruk yumruğa kavga ettiğini açıkladı.

İşte Yaşar Aşçıoğlu'nun açıklamaları:

Bu işin ilk kıvılcımı Katar’da çıktı. Yıldırım Demirören’in misafiri vardı. Kerem Bey diye. Katar’da gidiyor Arda Turan’la yumruk yumruğa giriyorlar otelde. Dönüşte de Kerem Bey diyor ki ben galiba ayıp ettim diyor. Yaptığından da pişman. Kafileyle gelmeyeceğim diyor. Ancak Yıldırım Demirören iyi bir şey yapmış gibi Kerem Beyi gidip getiriyor kafileye. Arda’nın ilk kıvılcımı burada oldu. Ancak piyango Bilal abiye çıktı.

Ben Türk futbolunun doğru yönetilmesi için sizin aracılığınızla sesleniyorum. Ey spor bakanı bu görev size düşer. Yıldırım Demirören’in istifasını acilen istemeniz gerekiyor. 50 milyon insanın sosyalleştiği, güzellikler yaşadığı bir spor alanını doğru yönetmeyen bir kişiye hala tutmanın bir anlamı yok. Görev onlara düşmüyorsa devreye Sayın Cumhurbaşkanımız girmelidir.

ARDA TURAN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Bu haberin ardından ise Arda Turan da sosyla medya hesabından böyle bir olayın içinde olmadığını belirten bir açıklama yayınladı ve "Bugün basında adımın geçtiği olayın gerçekle alakası yoktur. Kamuoyunun bilgisine." dedi.

(Fanatik)

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler