SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Selahattin Aydoğdu'nun avukatı: 'Terim, müvekkilimi tehdit etti'

Fatih Terim ile Çeşme'de kavgaya karışan Selahattin Aydoğdu'nun avukatı Koray Battal, "Fatih Terim konuları çarpıtıyor, asıl kendisi benim müvekkilimi tehdit etti." dedi.

İzmir Alaçatı'da Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahattin Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'nın hemen yanında bulunanFatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin'e ait Beeves isimli mekanında meydana gelen olaylar ile ilgili Fatih Terim, uzun süren suskunluğunun ardından Çarşamba günü bir basın açıklaması yapmıştı. Hemen ardından olayın diğer tarafı Selahattin Aydoğdu'nun avukatı Koray Battal, müvekkili adına özel açıklama yaptı.

Fatih Terim'in Türk milletinin aklı ve vicdanı ile dalga geçtiğini belirten avukat Koray Battal, "Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, üç gün susup, konuyu düşündükten sonra, dördüncü gün konuşmuş ve Alaçatı'da yarattığı, utanç verici tabloyu, gerçek dışı söylemlerle, aslından uzaklaştırmaya çalışmıştır. Oysa gerçek, herkesin bildiği gibi şöyledir: Müvekkilim Selahaddin Aydoğdu, Çeşme Alaçatı'da açtığı Yüzevler mekanını çalıştırmaktadır. Müvekkilimin restoranının yanında, Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin, önce bir mekan açmış, kısa süre sonra da iki mekan arasına çarşıyı bölecek şekilde bir paravan kurmuştur. Müvekkilimden bağımsız olarak, Çarşı Yönetimi bu görüntüden rahatsız olmuştur. Yine müvekkilim dışında, yönetim bu durumu mekan sahibi Terim'in damadı ve ortağı olduğu öne sürülen ablasına iletmiştir. Bu durum üzerine 14 Temmuz akşamı Fatih Terim, müvekkilim Aydoğdu'yu telefon ile aramıştır. Terim'in sorusu üzerine, müvekkilim paravanla ilgili hiçbir şikayetinin bulunmadığını, konunun Çarşı Yönetimi'nin insiyatifinde geliştiğini belirtmiş, iyi niyetle Fatih Terim'i bilgilendirmiştir. Fatih Terim ise hakaret etmeye başlamış ve müvekkilime neden damadının yanında dükkan açtığını sormuştur. Bu saçma soru karşısında, Aydoğdu, kendisini sakin olmaya davet etmiştir. Ama Terim, Aydoğdu'yu tehdit etmiş ve hakaretini sürdürmüştür. Müvekkilim 'Hocam beni tehdit etmeyin' diye uyarmış, ama Terim tehditini 'oraya gelirim' diyerek sürdürmüştür. Müvekkilim de 'buyur gel o zaman hocam' diye karşılık vermiştir." ifadelerini kullandı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler