SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Dario Silva: 'Neymar'ı ameliyatlık ederdim'

Geçtiğimiz haftalarda PSG'de Neymar ile Edinson Cavani arasında yaşanan penaltı krizinin yankıları sürüyor. Uruguaylı eski futbolcu Dario Silva, Neymar'ın Cavani'ye yaptığı tavrı kendisine yapması halinde Neymar'ı ameliyatlık yapacağını iddia etti ve vatandaşı Cavani'ye destek verdi.

Paris Saint-Germain'in iki yıldız futbolcusu Neymar ile Edinson Cavani arasında yaşanan penaltı pozisyonu, konuşulmaya devam ediyor. Cavani, ''Başarılı olmak, kupalar almak zorundayız ama iyi arkadaş olmamıza gerek yok'' demesine rağmen konu hakkında açıklamalar gelmeye devam ediyor.

İspanyol radyosuna konuşan Uruguaylı eski futbolcu Dario Silva, Neymar ve Cavani arasındaki gerginliği değerlendirirken ''Eğer Neymar, Cavani'ye yaptıklarını bana yapsaydı onu ameliyatlık ederdim'' sözlerini kullandı.

Kariyerini 2006 yılında sonlandıran Silva, Neymar hakkında ağır ifadeler kullanırken vatandaşı Cavani'nin yanında durdu.

''ÇOMAK SOKMAMALIYIZ''

Cavani, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Penaltı olayı geçmişte kaldı. Bunlar futbolda olan şeyler. Bununla ilgili bir çözüm bulmalı ve takımın işleyişine çomak sokmamalıyız. Yarışmacı bir ekip olmak zorundayız, kupalar kazanmak zorundayız ancak ben ve Neymar iyi arkadaş olmak zorunda değiliz." ifadelerini kullanmıştı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler