SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçeli yıldızlar Sivasspor galibiyetini değerlendirdi

Fenerbahçe'nin yıldız oyuncuları Roberto Soldado, Nabil Dirar, Giuliano ve Oğuz Kaan Güçtekin, 4-1 kazandıkları Demir Grup Sivasspor mücadelesinin ardından açıklamalarda bulundular.

Fenerbahçe'nin İspanyol golcüsü Roberto Soldado, 4-1’lik Demir Grup Sivasspor galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Roberto Soldado, “Aldığımız 3 puandan dolayı çok mutluyum. Takım halinde buradan 3 puanla ayrılıyor olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Bizim için ölümcül olarak nitelendirebileceğimiz bir maçtı. Yeni bir kayba tahammülümüz yoktu. Bu anlamda tehlikeli bir karşılaşmaydı. 3 puanı kesinlikle çok istiyorduk. Başka bir şey düşünmüyorduk. Bu akşam biraz da şanslıyım. Takım halinde çok çalışıyoruz. Bu akşam istediğimiz skoru almayı başardık. Hem takım arkadaşlarımı hem de teknik heyet olarak bir bütünüz ve bu galibiyeti hak ettik. Umuyorum bu akşam gibi akşamları sıklıkla yaşamaya devam ederiz.” dedi.

Demir Grup Sivasspor karşısında Fenerbahçe'yi öne geçirdiği gole ilişkinse, “Aslında bu sezon çok fazla karşımıza çıkan pozisyondu. Ama tam tersi şekilde karşımıza çıkıyordu. Top direkten dönüyordu ve bir şekilde rakibimizin önünde kalıyordu ve golü kalemizde görüyorduk. Bu defa şans bizden yanaydı. Topa vurduk, direkten döndü. Bir kez daha vurduk yine direkten döndü. Ben topa doğru hareketlenmeyi düşünüyordum ve o anda topun bana olduğunu gördüm. Top önüme doğru düştü ve ben de iyi bir şekilde vuruş yaptım. Top kaleye girdi. Mutluyum.” şeklince cevap verdi.

Dirar: 'Çok önemli bir galibiyet'

Demir Grup Sivasspor karşısında Fenerbahçe'nin ilk golünü kaydeden Nabil Dirar, “Bizim için çok önemli bir galibiyet” dedi.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa konuşan Nabil Dirar, “Son iki maçta kazanmak üzereyken son dakikada yediğimiz gollerle istediğim skorları alamadık. O akşamların ardından bu akşam bizim için yine önemli bir maça çıktık. Ve o maçlar kafa olarak sizi etkiliyor. Dün akşam Galatasaray’ın maçı vardı ve Galatasaray’ın aldığı mağlubiyet bizi motive etti. Onları tekrar yakalayabileceğimizi gördük. Başımızı öne eğmeden yola devam edebileceğimizi gördük. Onlarla şampiyonluk yarışına sonuna kadar devam edebileceğimizi gördük. Bu düşünceyle sahadaydık.” dedi.

Rakip karşısındaki istekli oyunun skora yansıdığını da ifade eden Dirar, “Bu akşamki maça çıkmadan önce yeterince puan kaybettik. Çok sayıda bireysel hatalarımız da oldu. Golleri yediğimizde başımızı çabucak öne eğdiğimiz gördük. Oyunu kontrol etmeye çalıştığımız dakikalarda golleri kalemizde gördüğümüzü gördük. Ancak bu akşam sahaya çıkarken çok enerjik olma düşüncesiyle sahadaydık. Rakibimize baskı yapmak ve agresif olmak istiyorduk. Galip gelen tarafın biz olacağını göstermek istiyorduk. İstediğimiz agresifliği gösterirsek o zaman fark yaratırız. Biz Fenerbahçe’yiz. Kendi sahamızda oynuyoruz ve böyle mücadelede edersek farkımızı ortaya koyarız. Kendi sahamızda oynadığımız maçlarda 1-0’dan farklı skorlar da almalıyız, bu akşam da böyle oldu.”şeklinde konuştu.

Oğuz Kaan Güçtekin: 'Çocukluk hayalimdi'

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Oğuz Kaan Güçtekin, Demir Grup Sivasspor maçının ardından Fenerbahçe Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş ve Galatasaray'ın puan kaybı yaşadığı haftada kazanmanın çok önemli olduğunu ifade eden genç oyuncu, “Her şeyden önce maçı kazanmak çok önemliydi. Rakiplerimizin puan kaybettiği haftada mutlaka galip gelmek istiyorduk. Çok şükür ki bir sıkıntı da yaşamadık. Bugün ilk maçıma da çıktım. Çocukluğumu hayaliydi bu. Stadımızda ve taraftarımızda oynamak. Sahaya girerken tüylerim diken diken oldu. Maçın sonuna kadar aynı heyecanı hissettim. Aykut Hocama da çok teşekkür ederim. İnşallah biz kazanmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Giuliano: 'Özgüvenimiz artacak'

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano Victor De Paula, Sivasspor galibiyetini Fenerbahçe Televizyonu’na değerlendirdi.

Bu galibiyetin takımın özgüvenini arttıracağını söyleyen Giuliano Victor De Paula, “Sonuç çok önemliydi. Son iki maçtı kötü sonuçlar alıyorduk. Bu kadar farklı bir galibiyet almak önemliydi. Bu galibiyet bize özgüven kazandıracak. Bu galibiyetle lig tablosundaki durumumuzu daha iyi bir noktaya getirmiş olduk. Bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Maç maç bakacağız. Üzerimize düşeni yapmamız gerekiyor. Böyle olursa şampiyonluk için savaşacağız.” dedi.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler