SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Fenerbahçe'den Nani'ye kiralama teklifi

Geçtiğimiz sezonun başında Fenerbahçe'den İspanyol ekibi Valencia'ya transfer olan Luis Nani Fenerbahçe'ye geri dönüyor. İspanyol basınına yansıyan haberde, Fenerbahçe'nin Nani için Valencia'ya kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

Fenerbahçe'den Nani hamlesi! La Liga ekiplerinden Valencia tarafından satış listesine konan Luis Nani için Fenerbahçe'den sürpriz bir hamle geldi.

Yüksek maliyeti ve forvet transferi için kaynak yaratmak isteyen ve Nani'yi satış listesine koyan Valencia'nın kapısını Fenerbahçe kiralama teklifiyle çaldı.

Marca Gazetesi'nin haberine göre; 30 yaşındaki Portekizli oyuncu için Fenerbahçe'nin İspanyol ekibine kiralama teklifi yaptığı belirtildi. Ancak Valencia Nani'yi bonservisiyle göndermek istediği bu için bu teklife olumsuz yanıt verebileceği ifade edildi.

FENERBAHÇE TARAFTARINDAN #ComeBackLuisNani ÇAĞRISI

Valencia'nın satış listesine koyduğu Nani için Fenerbahçe taraftarı da sosyal medya üzerinden bir transfer çağrısında bulundu. Sarı-lacivertli taraftarlar #ComeBackLuisNani etiketiyle Nani'nin transfer edilmesini istediklerini belirtti. Fenerbahçe taraftarının #ComeBackLuisNani etkiketi Türkiye'de en çok ilgi çeken etiketlerden biri olmayı da başardı.

Nani, geçtiğimiz sezon Valencia formasıyla 26 maçta oynarken 5 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon başında Nani2yi 8,5 milyon euro bonservis bedeliyle Valencia'ya satmıştı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler