SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Saffet Sancaklı'dan Rasim Ozan Kütahyalı'ya: Şerefsiz oğlu şerefsiz

Beyaz TV'nin spor yorumcusu gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında Boşnakların adının geçtiği çirkin bir ifade kullanması üzerine, Balkan Türkü olan MHP Kocaeli Millietvekili Saffet Sancaklı, çok sert tepki gösterdi. Sancaklı, Beyaz TV sahibi Osman Gökçek'i de arayıp tepki gösterdi.

"HABERİM YOK"
Beyaz TV'nin sahibi Osman Gökçek'i sabah erken saatlerde telefonla aradığını söyleyen Saffet Sancaklı: "O şahsın ekrandan alınmasını istedim" dedi. Saffet Sancaklı, Osman Gökçek'in kendisine "haberim yok olaydan" dediğini kaydetti.

Rasim Ozan Kütahyalı'ya ateş püsküren Saffet Sancaklı Türkiye Gündemi yazarı Müşerref Seçkin'e şu açıklamayı yaptı. "Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım."

Rasim Ozan Kütahyalı ise olayla ilgili şu açıklamaları yaptı:

"Olay şöyle gelişti: Dün bana yapılan şaka sonrası bayılır gibi oldum ve Ahmet Çakar beni kusturmaya çalışarak müdahele etti. O sırada kendime geldiğimde internetten böyle bir kusturma yöntemi var Çakar da onu yapıyor diye yorumlar okudum. Hayatımda ilk kez duyduğum bir laftı. Bunu da canlı yayında geyik olsun diye söyledim. O sözle kastım Çakar'ın beni kusturmaya çalışması olayıydı. Ama bir baktım iş nerelere gelmiş. Hayret ettim. Bu gece de bu konuda canlı yayında açıklama yapacağım.

Yaptığım konuşmadan cımbızlanan sözün her ne nedenle olursa olsun maksadını aştığını gördüm. Bu saçma olaydan dolayı başta Boşnak kardeşlerim olmak üzere tüm incinen izleyicilerimizden özür dilerim. Bir kişi bile incinse çok üzülürüm. Beyaz TV ailesinin içinde bulunan tüm kardeşlerimizi de bu vesileyle üzdüğüm için de özür dilerim. Çünkü hiçbiri benim vesilemle saldırı görmeyi hak etmiyor bu olayda."

BİR TEPKİ DE HİDAYET TÜRKOĞLU'NDAN
Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beyaz Tv'de yaptığı ve çok tepki alan yoruma sert tepkiler gelmeye devam ediyor.

Saffet Sancaklı'nın "Şerefsiz oğlu şerefsiz" şeklindeki yorumunun ardından şimdi de bir başka Boşnak kökenli isim Hidayet Türkoğlu'ndan da ROK'a ağır sözler geldi. Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu resmi Twitter hesabından "Tarih boyunca Türklerle dostluğu ve samimiyeti sayesinde tüm dünyayı kıskandıran Bosna Halkını, aşağılık, adi ve akılsız yakıştırmayla küçük düşürmeye çalışan Rasim Ozan Kütahyalı ve onun gibileri hak etmiyoruz. Bir Boşnak olarak, bu şahsı ağır şekilde kınıyor, savcılarımızı göreve davet ediyorum." yazdı.

Yerel Seçim 2024


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler