SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

46. ISCD Kongresi gala yemeği gerçekleşti

Deaflympics 2017 öncesi birçok önemli isim, 46. ISCD Kongresi’nin Gala gecesi için bir araya geldi. Törende en başarılı spor insanlarına ödülleri verildi.

Gala gecesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı Bakan Yardımcısı Abdürrahim Boynukalın, Uluslararası İşitme Engelliler Spor Komitesi (ICSD) Başkanı Valeriy Rukhledev, ISCD Asbaşkanı Kang Chen, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC)’nin uzun süreli üyesi Sam Ramsamy, Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu Başkanı Yakup Ümit Kihtir ve sporcuların katılımıyla Sheraton Grand Samsun Hotel’de gerçekleşti. Gecenin sonunda 2013-2016 yılları arasında dünyanın en iyi kadın ve erkek spor insanı seçilen isimlere ödülleri takdim edildi.

Çinli yüzücü He Yue Yue, Rus bowlingci Nadezda Korablinova, Rus yüzücü Vitaliy Obotin, Çek Alp disiplinci Tereza Kmochova, Rusya Komite Başkanı Vladimir Mayorov, Alman maratoncu Nele Alder Baerens ve Ukraynalı atlet Mykola Nosenko ödül aldılar.

Galada, son iki yılda üstün başarı ve gelişim gösteren ülkelere verilen Ruben – Alcais ödülleri de sahiplerini buldu. Bu ödüle hak kazanan ülkeler; Rusya, Tayvan, Güney Afrika ve Bulgaristan oldu.

Çeşitli dans ve müzik gösterilerinin de gerçekleştiği gala gecesi, ödül töreninin ardından sona erdi.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler