SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Sergio Conceiçao: "Beşiktaş çok farklı kapasiteye sahip"

Porto Teknik Direktörü Sergio Conceiçao ve Porto'nun yetenekli futbolcusu Ricardo Pereira, Beşiktaş ile oynanacak olan maçtan önce basın toplantısı düzenledi.

Beşiktaş karşısında kazanmak zorunda olduklarını ifade eden Pereira, "Kazanmak zorunda olduğumuz bir maç, Beşiktaş'ı iyi analiz ettik ve gerekli çalışmaları tamamladık. Beşiktaş karşısında daha kompakt oynamayı düşünüyoruz, Leipzig maçından daha zor bir maçın bizi beklediğini biliyoruz. Beraberlik bizim için yeterli değil, Beşiktaş karşısında kazanmak için bizim için tek hedef. Bu grup çok eşit bir grup, farklı takımlar olmasına rağmen, farklı kaliteler var. Beşiktaş, Monaco ya da Leipzig'den güçlü şeklinde bir ifade kullanamam. Her takım eşit seviyede" dedi.

"BEŞİKTAŞ ÇOK KALİTELİ BİR TAKIM"
Beşiktaş taraftarının takıma olan etkisinden de bahseden Pereira, "Leipzig maçındaki Werner'in başına geleni tabii ki duyduk ancak bu durum bizi etkilemeyecek. Biz İstanbul'a Beşiktaş'ın sahasındaki atmosferi ve taraftarın verdiği desteği bilerek geldik. Bu maça çok iyi hazırlandık, çok yoğun bir süreçten geldik. Beşiktaş çok kaliteli futbolculara sahip, Quaresma da bunlardan biri, kalitesinin farkındayız" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ EN İYİ DÖNEMİNİ YAŞIYOR"
Beşiktaş maçını değerlendiren Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, "Beşiktaş çok iyi bir rakip, son yıllardaki en iyi sezonunu yaşayan bir takıma karşı oynayacağız. Böyle bir takımın kendi sahasında oynaması çok büyük bir avantaj. Biz, gücümüzün farkındayız, Beşiktaş'ın da gücünün farkındayız ancak rakibimizin eksik yanlarını analiz ettik, onlar üzerine oynayacağız" ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ'I İLK MAÇTA YENEBİLİRDİK"
Beşiktaş'ın çok kaliteli oyunculara sahip olduğunu vurgulayan Porto teknik direktörü Sergio Conceiçao, "Bizim için her maç farklı, bakış açımız da öyle. Beşiktaş ile oynadığımız ilk maçta Beşiktaş hücum olarak daha iyiydi, ama bu kez de öyle olacağını anlamına gelmez. Bu kez bizim de farklı planlarımız olacak. İlk maçta da iyi bir sonuç elde edebilirdik, tek bir stratejimiz yok, anlık olarak değişen birçok şey var" şeklinde konuştu.

"BEŞİKTAŞ ÇOK FARKLI BİR KAPASİTEYE SAHİP TAKIM"
Beşiktaş'ın çok farklı bir kapasiteye sahip olduğunu vurgulayan Conceiçao, "Sıcak ve baskılı atmosferler beni ayrıca motive ediyor. Taraftarın baskısı oyunun parçası, bizim stadımızda da böyle atmosferler oluyor. Yarınki atmosfer de bizi zorlayacak ancak bu durumdan dolayı da mutluyum. Şampiyonlar Ligi'nde böylesine önemli bir takımı çalıştırdığım için mutluyum. Beşiktaş maçı için belirleyici birçok faktör var, iki yönde de çok iyi oynamak zorundayız; hem savunma hem hücum. Tüm oyuncularım bu iki yönü de iyi oynamalı. Beşiktaş'ın kapasitesini biliyoruz, çok farklı bir kapasiteye sahip Beşiktaş. Maç sırasında farklı zorluklar ile karşılaşacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler