SPOR

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Beşiktaş, Mangala'yı da getiriyor

Menajer Ahmet Bulut ile Jorge Mendes, Fransız stoperi Siyah-Beyazlılara getirmek için görüşmelere hız verdi..

Dünyaca ünlü stoper Pepe'yi Beşiktaş'a getiren ikili menajer Ahmet Bulut ile Jorge Mendes, bir başka yıldız ismin Siyah-Beyazlılara transferi için kolları sıvadı. Bulut ve Mendes'in Beşiktaş'ta Pepe'nin alınmasından önce de gündeme gelen stoper Eliaquim Mangala'nın kiralanması için oyuncu ve kulübü Manchester City ile yoğun temas halinde olduğu öğrenildi. Manchester City'nin yüksek maaşı nedeniyle başka bir takıma kiralamak istediği 26 yaşınadaki stoperin Siyah-Beyazlı takımın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması sebebiyle imzaya sıcak baktığı konuşuluyor.

TARAFTARI HEYECAN SARDI

PEPE'nİn yanına Mangala gibi kaliteli bir ismi transfer etmek isteyen Beşiktaş yönetimi, bu hamlesi ile taraftarları heyecanlandırdı. Geçen sezon İspanya'nın Valencia takımında kiralık olarak forma giyen Fransız savunmacı, 2014 yılında 30 milyon Euro bonservis bedeli ile Manchester City'ye transfer olmuştu. Şenol Güneş de Mangala'yı istiyor.

8 KEZ MİLLİ FORMAYI GİYDİ!

Mangala, 8 kez Fransa Milli Takım forması giydi. Kariyerinde 280 maça çıkan tecrübeli stoper, bu maçlarda 18 gol atarken 72 kez sarı kart gördü. Mangala, hırçın futboluna rağmen sadece 4 kez kırmızı kart gördü.

Canlı Skor


Takım
O
Av
P

En Çok Aranan Haberler